Nieuwe WOO mount!

Het is onder onze aandacht gekomen dat er meerdere riders klachten hadden over de WOO mount. Ook bij WOO sports zijn ze daarvan op de hoogte en hebben ze een nieuwe mount ontworpen die aan die klachten een einde moet maken. Bij alle WOO’s word nu standaard de nieuwe mount geleverd en iedereen met een oude ‘blauwe’ mount kan deze kosteloos komen omruilen voor de nieuwe ‘Black’ mount!

Wat nu te doen?
Simpel: haal de oude mount voorzichtig van je board. Dat gaat het makkelijkst door een platte schroevendraaier onder de mount te steken en voorzichtig de lijm te verwijderen. Eventueel kun je de lijm eerst voorverwarmen met een föhn, maar dat is vaak niet nodig.
Neem de verwijderde mount – samen met een aankoopbewijs van Movement Sports – vervolgens mee naar onze shop en je krijgt gratis een nieuwe.
Belangrijk wel is om van tevoren even contact met ons op te nemen zodat je niet voor een gesloten deur staat. Onze fysieke winkel op het strand van kamperland is gesloten voor de winter, maar de webshop (met afhaalpunt in Vlissingen) blijft uiteraard altijd beschikbaar.

10911328_1050447421643825_1275522081391333348_o