Wingfoil cursus

Wingfoilen of ook wel wingsurfen, is de nieuwste watersport trend die je steeds vaker op het water ziet! Wingfoilen is een mooie combinatie tussen het hydrofoilen (kitesurfen) en windsurfen. Met een wing in je hand en een hydrofoil board onder je voeten, kun je al snel je eerste meters maken. Het is erg toegankelijk om te leren en een ideale watersport, gezien je ook met weinig wind al aan de slag kan.

1 les

Volg één les van 2 uur een leer de basis.

€1302 uur
Boek nu
3 lessen

Volg 3 lessen en zweef meters over het water.

€3706 uur
Boek nu
5 lessen

Volg 5 lessen en wordt een echte pro!

€58510 uur
Boek nu

De lessen

Een wingfoil of wingsurf cursus wordt alleen 1 op 1 gegeven. De les start op het strand, waarbij we starten met materiaalkunde. Vervolgens gaan we de techniek van de handelingen met de wing oefenen op het strand.

Hebben we de wing eenmaal onder de knie, gaan we het water in om te starten met de wing in combinatie met het board. Van uit deze basis ga je steeds meer meters maken en bouwen we je niveau op naar zelfstandig wingsurfen.  

Met collegas op weekend waarbij we in verschillende teams eerst gingen beach escapen en toen mega suppen. Hebben n fantastische middag gehad!! Orginele beach escape en hilarische megasup. Maakte ons weekend

Laura
Wat zeggen onze gasten
Lees meer reviews op Tripadvisor

IKO

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Lesgarantie

Wingfoilen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Boek Nu