Informatie

OVER ONS!

Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Wij zijn gefocust op watersport en strandactiviteiten, maar gebruiken sport ook als middel voor het creëren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Ons doel is je een geweldige ervaring te laten beleven, waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat.

PRIJZEN EN FACILITEITEN!

Movement Sports heeft een gezellig strandpaviljoen, waarbij je heerlijk een drankje en snackje kan nemen op het terras. Ook overnachten is mogelijk. Bekijk hier onze prijzen en faciliteiten en faciliteiten in de buurt.

REVIEWS

Movement Sports wordt aanbevolen door tripadvisor! Bekijk hier wat andere mensen vonden van hun bezoek aan Movement Sports of laat zelf een review over ons achter!

BLOG

Nieuwe gear binnen, het laatste kitenieuws, een toffe foto of filmpje? Dit en andere berichten kun je vinden op onze blog. Ook vacatures en aankondigingen van diverse events kun je hier vinden!

IKO & LINKS

Movement Sports werkt alleen met gecertificeerde en ervaren IKO kitesurf instructeurs en leidt zelf ook IKO kitesurf instructeurs op. Hier vind je meer informatie over IKO en onze opleiding. Daarnaast vind je hier interessante links.

CONTACT

Heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Daarnaast vind je hier onze openingstijden en de gegevens van de 2 locaties waar wij kitesurflessen geven en groepsuitjes organiseren!