Actief vrijgezellenfeest

Bij Movement Sports ben je aan het juiste adres voor een actief vrijgezellenfeest in Zeeland met verschillende leuke activiteiten voor de vrijgezel en de rest van de groep. Of het nu gaat om een groep mannen of vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd of juist niet, een dag(deel) of een weekend met verblijf. Wij hebben een breed aanbod van leuke vrijgezellenactiviteiten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je zelf een actieve vrijgezellendag samenstellen, ongeacht welk budget. Bij ons boek je al een vrijgezellenfeest activiteit vanaf €19,50 per persoon! En ben je met meer dan 15 personen, dan wordt het nog goedkoper. De activiteiten kunnen plaatsvinden op het strand, in het water of op locatie!

Foto's actief vrijgezellendag

jeugdkamp
BBQ schookamp

Voorbeeld actief vrijgezellenfeest

Om een idee te geven hoe een actief vrijgezellenfeest er bij ons uit kan zien, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt van een actieve dag die bij goed weer, maar ook bij een wat lagere temperatuur kan worden georganiseerd. Omdat we er een leuke, gezellige dag vol lol van maken, plannen we de activiteiten graag ruim in!

10.30 – 11.30 uur
11.30 – 12.30 uur
12.30 – 14.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 15.30 uur
15.30 – 16.30 uur
16.30 – 18.00 uur
18.00 – 21.00 uur
21.00 – ??.?? uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Bumperball
Lunch: zelf meegenomen of van te voren besteld.
Skimboarden
Pauze
Shoot out
Douchen en aankleden voor het avondprogramma
Barbecue
Avondprogramma: zelf in te vullen

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een actief vrijgezellenfeest eindeloos. Wil je de dag of bepaalde spellen personaliseren, dan is dat geen probleem. Geef aan hoe jullie het graag willen en wij kijken of we het voor jullie kunnen regelen. Slapen, eten, drinken, overnachten, tijd voor een eigen spel, het kan allemaal. Bekijk verder op deze pagina meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en/of klik op onderstaande button voor een overzicht van alle mogelijke activiteiten.

Top 3 activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest

Shoot out

Een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball! Gewapend met een boog speur je het speelveld af naar pijlen om op jou tegenstanders of doelen af te vuren. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen.

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Water blobben

Spring alleen of samen vanaf vier meter hoogte op het kussen onder je. De persoon die op het kussen zit  wordt – soms wel meters – omhoog gelanceerd. 1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan. Gewoon veel lol!

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €8,95 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €17,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer jullie bij ons eens actief vrijgezellenfeest boeken, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!