Sportkamp Zeeland

De leukste sportkamp activiteiten!

Ben je op zoek naar een leuk sportkamp voor je team, stichting, vereniging, club of school? Bekijk dan op deze pagina de uitgebreide mogelijkheden en spellen / kamp activiteiten die wij bieden. Voldoende keuze voor iedere groep. Of je nu super sportief bent of wat minder sportief en of je nu met een kleine of grote groep bent. Wij stemmen het sportkamp af op jullie groep. De deelnemers staan bij ons centraal zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Uitdaging, avontuur en sportiviteit zijn hierbij onze sleutelwoorden.  Wij zetten ons voor de volle 100% in om er voor iedereen een onvergetelijke beleving van te maken!

“Wij zijn als sportacademie 3 dagen te gast geweest bij Movement Sports. We zijn vriendelijk ontvangen door de twee eigenaren Aaron en Sil. Zij hebben ons de rest van de dagen ook begeleid tijdens de verschillende, leuke, uitdagende maar vooral leerzame activiteiten. Er is voor ieder wat wils bij deze organisatie. Zeker een aanrader om te bezoeken.”
Sportacademie ’s-Hertogenbosch op Tripadvisor

Professionele begeleiding!

Movement Sports werkt met goed opgeleide en ervaren instructeurs en heeft ruime ervaring met het organiseren van diverse soorten kampen. Omdat een groot deel van onze instructeur ook werkzaam is in het onderwijs, kunnen zij ook kinderen en jongeren op een goede en leuke manier begeleiden. Ook de organisatie van het sportkamp kan volop genieten en deelnemen omdat wij een deel van de organisatie uit handen kunnen nemen.

De beste prijs!

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in de omgeving met de leukste activiteiten. Wij verzorgen all-in sportkampen voor een gereduceerde prijs en nemen daarbij een deel van de organisatie voor je uit handen. De prijs is afhankelijk van de duur van het verblijf, het aantal activiteiten en de grootte van de groep.

“Hele goede sfeer, professionele begeleiding voor een prima prijs!
Robin Molenaar op Facebook

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor jullie sportkamp! Wij helpen je graag een keuze maken uit de verschillende activiteiten.

Foto's sportkamp zeeland

Sportkamp Zeeland
Bumperball
kitesurfen zeeland
Sportief bedrijfsuitje

Voorbeeld Sportkamp Zeeland All-in

Hieronder vind je een voorbeeld voorbeeld voor een all-in sportkamp met eten, overnachting en activiteiten. Aantal leerlingen: 150

12.00 uur
12.00 – 12.30 uur
12.30 – 14.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 15.15 uur
15.15 – 16.15 uur
16.15 – 17.30 uur
17.30 – 19.30 uur
Aankomst Movement Sports
Bagage stallen en welkom
Lunchen en tent opzetten
Activiteiten ronde 1 (bumperball)
Wissel
Activiteiten ronde 2 (zeskamp)
Verzamelen, douchen en omkleden
BBQ op het strand met aansluitend een strandfeest of binnen disco
09.00 – 10.00 uur
10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur
14.00 – 16.00 uur
16.00 – 16.30 uur
Ontbijt
Activiteiten ronde 3 (powerkiten)
Activiteiten ronde 4 (skimboarden)
Lunchen
Activiteiten ronde 5 (water blobben)
Douchen, omkleden, inpakken en opruimen
Afsluiting en vertrek
  • Sportkamp met o.a. kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, beachgames en funsports.
  • Schoolkamp met o.a. snowboard- en skilessen, rodelen en zwemactiviteiten.
  • Activiteitendag met o.a. skimboarden, powerkiten, vlotten bouwen, beachgames
  • Activiteitenkamp met o.a. suppen , water blobben, bumperball en zeskamp.
  • Kitesurfweekend met o.a. kitesurfen, suppen, longboarden.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn er mogelijkheden genoeg. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie sportkamp. Bekijk hieronder onze top 3 kamp activiteiten of een overzicht van al onze activiteiten. Meer weten? Onderaan deze pagina vind je meer informatie over onze faciliteiten. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Top 3 kamp activiteiten sportkamp Zeeland

Kitesurfen

Speciaal voor groepen doorlopen we een extra snel programma om zo snel mogelijk, maar veilig het water in te gaan. We starten op het strand en gaan daarna zo snel mogelijk het water in om te bodydraggen en eventueel al weg te varen.

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Olympische beach games

Lekker kwalleballen, knotshockeyen of kies één of meerdere van de andere leuke beachgames en stel je eigen Olympische strandspelen samen.

“Een heerlijk weekend gehad onder top begeleiding van Movement sport! Niet alleen leuke activiteiten als suppen en bumperbal, maar vooral het enthousiasme waarmee wij begeid werden was top.”
Anna Teeuw op Tripadvisor

Locatie en faciliteiten

Movement Sports is gevestigd op een schitterende locatie op het Sophiastrand in Kamperland Zeeland. Hier hebben we beschikking over grasvelden, een ruimt strand en vlak en ondiep water. Daarnaast kunnen de deelnemers gebruik maken van ons strandpaviljoen, toiletten, omkleedruimtes en  douches. Ligt Zeeland niet binnen je bereik en/of wil je een sportdag of kampdag organiseren op een andere locatie?  Wij komen met alle plezier op locatie en kunnen de meeste activiteiten ook op locatie aanbieden!

Faciliteiten
Movement Sports werkt nauw samen met vakantiepark Roompot Beach Resort, hierdoor kunnen we een compleet arrangement aanbieden met verblijf, facilitaire voorzieningen en horeca (strand-BBQ). Tevens beschikt het park over een eigen supermarkt, zwembad en diverse speel- en sportpunten.Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jullie sportkamp in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!