Jeugdkamp Zeeland

De leukste kinder- en jeugdkampen…

Bij Movement Sports hebben we ruime ervaring met het organiseren van schoolkampen, jeugdkampen en kinderkampen. De kinderen / jongeren staan centraal bij het kamp en zij moeten het volledig naar hun zin hebben. Wij bieden diverse leuke en actieve spellen en activiteiten, waarbij iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. De spellen dagen de kinderen / jongeren uit op motorisch en cognitief vlak, waarbij het ene spel meer gericht is op samenwerking en het andere op het maken van plezier. Uitdaging, avontuurlijk, sportief en innovatief zijn daarbij onze sleutelwoorden!

voor het beste tarief!

Wij verzorgen all-in kampen/schoolkampen voor een gereduceerde prijs en nemen daarbij een deel van de organisatie voor je uit handen. Zo kan ook de organisatie ook volop genieten en deelnemen aan het kamp. Bekijk verder op deze pagina een prijsvoorbeeld. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht.

Professionele begeleiding

Goede begeleiding is erg belangrijk voor een geslaagd kinder- of jeugdkamp. De kinderen / jongeren staan bij ons centraal. Alle instructeurs van Movement Sports zijn goed opgeleid en ervaren. Het grootste deel van onze instructeurs is ook werkzaam in het onderwijs. De instructeurs kunnen hun pedagogische kennis, dan ook perfect vertalen naar de praktijk.

Vraag nu een offerte aan voor jullie kinder- / jeugdkamp. Wij helpen u graag met de organisatie en keuze van de spellen. Samen maken we er een onvergetelijke beleving van. Wilt u meer weten? Bekijk dan verder op deze pagina voorbeelden van kampen en de top 3 activiteiten.

Foto's jeugdkamp en kinderkamp zeeland

waterblobben-zomerkamp
schoolkamp zeeland foto
Bumperball

Voorbeeld jeugdkamp Zeeland All-in

Hieronder vind je een voorbeeld voorbeeld voor een all-in jeugdkamp met eten, overnachting en activiteiten.

Aantal leerlingen: 150
Totaal prijs: 45 euro per persoon

Dag 1 – jeugdkamp Zeeland

12.00 uur
12.00 – 12.30 uur
12.30 – 14.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 15.15 uur
15.15 – 16.15 uur
16.15 – 17.30 uur
17.30 – 19.30 uur
Aankomst Movement Sports
Bagage stallen en welkom
Lunchen en tent opzetten
Activiteiten ronde 1 (bumperball)
Wissel
Activiteiten ronde 2 (zeskamp)
Verzamelen, douchen en omkleden
BBQ op het strand met aansluitend een strandfeest of binnen disco

Dag 2 – jeugdkamp Zeeland

09.00 – 10.00 uur
10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur
14.00 – 16.00 uur
.
16.00 – 16.30 uur
Ontbijt
Activiteiten ronde 3 (powerkiten)
Activiteiten ronde 4 (skimboarden)
Lunchen
Activiteiten ronde 5 (water blobben)
Douchen, omkleden, inpakken en opruimen van de tent
Afsluiting en vertrek

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn er mogelijkheden genoeg. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie kinderkamp of jeugdkamp. Hieronder vind je een paar voorbeelden van kampen. Ook kun je al onze activiteiten bekijken. Verder op deze pagina vind je meer informatie over onze faciliteiten.

  • Schoolkamp met o.a. kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, beachgames en funsports.
  • Schoolkamp met o.a. snowboard- en skilessen, rodelen en zwemactiviteiten.
  • Activiteitendag met o.a. skimboarden, powerkiten, vlotten bouwen, beachgames
  • Activiteitenkamp met o.a. suppen , water blobben, bumperball en zeskamp.
  • Kitesurfweekend met o.a. kitesurfen, suppen, longboarden.

Top 3 activiteiten jeugdkamp Zeeland

Longboarden

Een sportief en leuk alternatief op fietsen en hardlopen. Dit lange skateboard met grote en zachte wielen rolt heel goed over het asfalt en oneffenheden. Met de juiste bescherming aan beginnen we met een speelse warming up en gaan we daarna cruisen langs de mooie paden van Kamperland.

Water blobben

Spring alleen of samen vanaf vier meter hoogte op het kussen onder je. De persoon die op het kussen zit  wordt – soms wel meters – omhoog gelanceerd. 1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan. Gegarandeerd lol!

Kitesurfen

Speciaal voor groepen doorlopen we een extra snel programma om zo snel mogelijk, maar veilig het water in te gaan. We starten op het strand en gaan daarna zo snel mogelijk het water in om te bodydraggen en eventueel al weg te varen.

Locatie en faciliteiten

Wij hebben ons paviljoen met terras op een schitterende locatie, het Sophiastrand in Kamperland (Zeeland). We hebben hier de beschikking over een ruim strand, grasvelden, vlak en ondiep water. Overdag voldoende ruimte voor de activiteiten en in de avond een mooie uitvalbasis voor het avondprogramma.

Op locatie
Ligt Zeeland niet binnen je bereik en/of wil je een sportdag of kampdag organiseren op een andere locatie?  Wij komen met alle plezier op locatie en kunnen de meeste activiteiten ook op locatie aanbieden!

Faciliteiten
Ons bedrijf werkt nauw samen met vakantiepark Roompot Beach Resort, hierdoor kunnen we een compleet arrangement aanbieden met verblijf, facilitaire voorzieningen en horeca (strand-BBQ). Tevens beschikt het park over een eigen supermarkt, zwembad en diverse speel- en sportpunten.Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jullie kinderkamp of jeugdkamp in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!