Jeugdkamp Zeeland

De leukste jeugdkampen…

Bij Movement Sports hebben we ruime ervaring met het organiseren van schoolkampen en andere jeugdkampen. De jongeren staan centraal bij het kamp en zij moeten het volledig naar hun zin hebben. Wij bieden diverse leuke en actieve spellen en kamp activiteiten, waarbij iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. De spellen dagen de jongeren uit op motorisch en cognitief vlak, waarbij het ene spel meer gericht is op samenwerking en het andere op het maken van plezier. Uitdaging, avontuurlijk, sportief en innovatief zijn daarbij onze sleutelwoorden!

“Hele goede sfeer, professionele begeleiding voor een prima prijs!
Robin Molenaar op Facebook

voor het beste tarief!

Wij verzorgen all-in kampen/schoolkampen voor een gereduceerde prijs en nemen daarbij een deel van de organisatie voor je uit handen. Zo kan ook de organisatie ook volop genieten en deelnemen aan het kamp. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. De prijs is afhankelijk van het aantal activiteiten en de grootte van de groep. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in de omgeving met de leukste activiteiten.

Professionele begeleiding

Goede begeleiding is erg belangrijk voor een geslaagd jeugdkamp. De jongeren staan bij ons centraal. Alle instructeurs van Movement Sports zijn goed opgeleid en ervaren. Het grootste deel van onze instructeurs is ook werkzaam in het onderwijs. De instructeurs kunnen hun pedagogische kennis, dan ook perfect vertalen naar de praktijk.

“Een heerlijk weekend gehad onder top begeleiding van Movement sport! Niet alleen leuke activiteiten als suppen en bumperbal, maar vooral het enthousiasme waarmee wij begeid werden was top.”
Anna Teeuw op Tripadvisor

Vraag nu een offerte aan voor jullie jeugdkamp. Wij helpen u graag met de organisatie en keuze van de spellen. Samen maken we er een onvergetelijke beleving van. Wilt u meer weten? Bekijk dan verder op deze pagina een voorbeeld van een jeugdkamp en de top 3 kamp activiteiten.

Foto's jeugdkamp zeeland

Jeugdkamp Zeeland
Sportkamp Zeeland
Bumperball

Voorbeeld All-in jeugdkamp Zeeland

Hieronder vind je een voorbeeld voor een all-in jeugdkamp met eten, overnachting en activiteiten. Aantal leerlingen: 150

12.00 uur
12.00 – 12.30 uur
12.30 – 14.00 uur
14.00 – 15.00 uur
15.00 – 15.15 uur
15.15 – 16.15 uur
16.15 – 17.30 uur
17.30 – 19.30 uur
Aankomst Movement Sports
Bagage stallen en welkom
Lunchen en tent opzetten
Activiteiten ronde 1 (bumperball)
Wissel
Activiteiten ronde 2 (zeskamp)
Verzamelen, douchen en omkleden
BBQ op het strand met aansluitend een strandfeest of binnen disco
09.00 – 10.00 uur
10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur
14.00 – 16.00 uur
16.00 – 16.30 uur
Ontbijt
Activiteiten ronde 3 (powerkiten)
Activiteiten ronde 4 (skimboarden)
Lunchen
Activiteiten ronde 5 (water blobben)
Douchen, omkleden, inpakken en opruimen
Afsluiting en vertrek
  • Schoolkamp met o.a. kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, beachgames en funsports.
  • Schoolkamp met o.a. snowboard- en skilessen, rodelen en zwemactiviteiten.
  • Activiteitendag met o.a. skimboarden, powerkiten, vlotten bouwen, beachgames
  • Activiteitenkamp met o.a. suppen , water blobben, bumperball en zeskamp.
  • Kitesurfweekend met o.a. kitesurfen, suppen, longboarden.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn er mogelijkheden genoeg. Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie jeugdkamp. Hieronder vind je onze top 3 kamp activiteiten. Ook kun je al onze activiteiten bekijken. Verder op deze pagina vind je meer informatie over onze faciliteiten.

Top 3 kamp activiteiten jeugdkamp Zeeland

Longboarden

Een sportief en leuk alternatief op fietsen en hardlopen. Dit lange skateboard met grote en zachte wielen rolt heel goed over het asfalt en oneffenheden. Met de juiste bescherming aan beginnen we met een speelse warming up en gaan we daarna cruisen langs de mooie paden van Kamperland.

Water blobben

Spring alleen of samen vanaf vier meter hoogte op het kussen onder je. De persoon die op het kussen zit  wordt – soms wel meters – omhoog gelanceerd. 1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan. Gegarandeerd lol!

Kitesurfen

Speciaal voor groepen doorlopen we een extra snel programma om zo snel mogelijk, maar veilig het water in te gaan. We starten op het strand en gaan daarna zo snel mogelijk het water in om te bodydraggen en eventueel al weg te varen.

“Ik was er begin mei met 47 leerlingen. Alles was prima georganiseerd. De bbq was ook netjes, lekker en verzorgd. Aangename begeleiders. Het was ook fijn dat wij met 47 personen binnen kunnen eten. De begeleiding deed al het mogelijke om het ons zo aangenaam mogelijk te maken.”
Lizy Hennus op Tripadvisor

Locatie en faciliteiten

Wij hebben ons paviljoen met terras op een schitterende locatie, het Sophiastrand in Kamperland (Zeeland). We hebben hier de beschikking over een ruim strand, grasvelden, vlak en ondiep water. Overdag voldoende ruimte voor de activiteiten en in de avond een mooie uitvalbasis voor het avondprogramma.

Op locatie
Ligt Zeeland niet binnen je bereik en/of wil je een sportdag of kampdag organiseren op een andere locatie?  Wij komen met alle plezier op locatie en kunnen de meeste activiteiten ook op locatie aanbieden!

Faciliteiten
Ons bedrijf werkt nauw samen met vakantiepark Roompot Beach Resort, hierdoor kunnen we een compleet arrangement aanbieden met verblijf, facilitaire voorzieningen en horeca (strand-BBQ). Tevens beschikt het park over een eigen supermarkt, zwembad en diverse speel- en sportpunten.Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jullie kinderkamp of jeugdkamp in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!