Kampen Zeeland

Het kamp is vaak het hoogtepunt van het jaar! Of het nu gaat om een schoolkamp, sportkamp, kinder- of jeugdkamp. Wij verzorgen all-in kampen/schoolkampen en sportdagen voor een gereduceerde prijs, waarbij iedereen een onvergetelijke tijd zal hebben. Ook de organisatie kan volop genieten, aangezien wij dit voor een groot deel uit handen kunnen nemen. De kampen zijn allemaal onder begeleiding van opgeleide en enthousiaste instructeurs, waarvan de meeste ook actief zijn binnen het onderwijs. Wij verzorgen onze kamp activiteiten ook op locatie.

“Een heerlijk weekend gehad onder top begeleiding van Movement sport! Niet alleen leuke activiteiten als suppen en bumperbal, maar vooral het enthousiasme waarmee wij begeid werden was top.”
Anna Teeuw op Tripadvisor

Bekijk hieronder verschillende mogelijkheden voor sportdagen en kampen. De sportdagen zijn ook te integreren in het schoolkamp. Een sportdag of sportkamp in overleg samenstellen kan natuurlijk ook!

Een top tarief voor een top uitje!

Bij Movement Sports hebben we een breed aanbod van leuke en actieve spellen en activiteiten. De ene activiteit is wat meer gericht op samenwerken en de andere activiteit op het maken van plezier! Kies voor een dag met alleen activiteiten of vul de dag aan met een overnachting, ontbijt, lunch en een BBQ op het strand! Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Hoe groter de groep, hoe lager het tarief. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in de omgeving met de leukste activiteiten.  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

“Hele goede sfeer, professionele begeleiding voor een prima prijs!
Robin Molenaar op Facebook

Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden voor schoolkampen / kampen Zeeland en meer informatie over over prijzen en faciliteiten. Of bekijk het overzicht van alle activiteiten waar je uit kunt kiezen.

schoolkamp Zeeland

Schoolkamp Zeeland

Organiseer het leukste schoolkamp in Zeeland bij Movement Sports! Met ons brede aanbod in spellen en activiteiten organiseren we samen een onvergetelijk schoolkamp! Begeleid door ervaren en goed opgeleide instructeurs.

Jeugdkamp Zeeland

Jeugdkamp Zeeland

Op zoek naar een leuk en actief jeugdkamp in Zeeland tegen een betaalbare prijs? Organiseer dan je kamp samen Movement Sports. Onze kampen worden begeleid door ervaren en goed opgeleide instructeurs.

Sportkamp Zeeland

Sportkamp Zeeland

Organiseer samen met ons een sportkamp in Zeeland voor je school, vereniging of stichting en kies uit ons brede aanbod aan actieve en sportieve activiteiten!

“Wij zijn als sportacademie 3 dagen te gast geweest bij Movement Sports. We zijn vriendelijk ontvangen door de twee eigenaren Aaron en Sil. Zij hebben ons de rest van de dagen ook begeleid tijdens de verschillende, leuke, uitdagende maar vooral leerzame activiteiten. Er is voor ieder wat wils bij deze organisatie. Zeker een aanrader om te bezoeken.”
Sportacademie ’s-Hertogenbosch op Tripadvisor

Top 3 activiteiten voor kampen Zeeland

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Kitesurfen

Speciaal voor groepen doorlopen we een extra snel programma om zo snel mogelijk, maar veilig het water in te gaan. We starten op het strand en gaan daarna zo snel mogelijk het water in om te bodydraggen en eventueel al weg te varen.

60 mintues to win it

Wat is er leuker dan een zeskamp in het water en op het strand!? Ga de strijd aan tegen elkaar op zes unieke en uitdagende stations. Bij deze activiteit staan plezier en samenwerken met je team voorop!