Groepsuitje Zeeland

Ga je een dagje weg met de familie en wil je er een leuk, actief uitje van maken? Of ga je een actief weekend weg met je vrienden of vriendinnen? Organiseer een groepsuitje Zeeland met leuke, actieve en hilarische activiteiten op het strand en/of in het water!  Bij ons boek je al een groepsuitje vanaf €19,50 per persoon! En ben je met meer dan 15 personen, dan wordt het nog goedkoper.

Waarom een groepsuitje bij Movement Sports?

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Een snelle aaneenschakeling van activiteiten met veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.

Waarom Movement Sports?

  • Persoonlijk en gezellig met enthousiast personeel.
  • Relaxte sfeer: geen strakke planning, alles mag.
  • Betaalbaar en inclusief diverse faciliteiten.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Bekijk hieronder onze activiteiten voor een groepsuitje Zeeland

Groepsuitje Zeeland op maat

Bij Movement Sports kun je terecht voor leuke en actieve uitjes in Zeeland voor iedere groep, ongeacht de grootte en de leeftijden. Een stoere vriendengroep, een sportieve vriendinnengroep of een familie. Ook voor een actief vrijgezellenfeest, een sportief of actief bedrijfsuitje strand, outdoor teambuilding en (school)kampen kun je bij ons terecht. Wij verzorgen ook activiteiten op locatie!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden voor een groepsuitje Zeeland

Zeeland dagje uit

Ga een heerlijk dagje uit in Zeeland! Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden en de top activiteiten voor een gezellige, ontspannende dag op het strand!

Actief uitje

Een actief uitje organiseren met familie of vrienden? Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden van actieve en hilarische activiteiten voor geslaagde dag!

Sportief uitje

Zin in een sportieve dag of wil je een sportief weekendje weg? Organiseer een sportief uitje met diverse leuke activiteiten en maak er een dag vol uitdaging van!