Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand organiseren? Wij bieden een dag of dagdeel vol leuke en uitdagende activiteiten op het strand en/of in het water. Samen maken wij een bedrijfsuitje op maat. Door ons brede aanbod aan activiteiten, onze flexibiliteit, de relaxte sfeer en ruime ervaring kunnen wij perfect inspelen op de wensen van uw organisatie. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsuitje een echt teamuitje wordt waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Natuurlijk is het mogelijk de dag aan te vullen met met ontbijt, lunch en/of een BBQ op het strand. 

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Plezier voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Snelle aaneenschakeling van activiteiten en veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.

Hele leuke dag gehad met enthousiaste medewerkers. Voor ieder niveau een passend spel uit het uitgebreide aanbod!
Djouwsma, 7 december 2016 op Tripadvisor

Bedrijfsuitje strand activiteiten

Wij bieden een gevarieerd aanbod van (licht) actieve, sportieve en hilarische activiteiten. Veel van onze activiteiten zijn gericht op samenwerken en communiceren. Maar naast samenwerken is ook plezier maken een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje bumperball. Of ga voor puur plezier en kom waterblobben. Wij bieden ook teambuilding activiteiten, zoals beach escape (een outdoor escape room), bamboo challenge en verschillende spellen in de vorm van zeskamp.

Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie bedrijfsuitje op het strand.  Boeken kan bij ons al vanaf €19,50 per persoon.  Bekijk verder op deze pagina een voorbeeld van hoe een teambuilding dag op het strand er uit kan zien, de top 3 activiteiten voor bedrijfsuitjes en informatie over faciliteiten en prijzen.

Bedrijfsuitje strand op maat!

Uw bedrijfsuitje strand wordt helemaal op maat verzorgd. Of u nu één activiteit of een hele dag vol activiteiten wilt. Sportief of niet sportief. Bij ons is alles mogelijk, voor grote en kleine groepen en voor ieder budget. Zo kunt u bijvoorbeeld een brainstormsessie combineren met een leuke activiteit. Of een strandwandeling met een teambuildingsactiviteit. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Top 3 activiteiten voor bedrijfsuitje strand

Voorbeeld bedrijfsuitje strand

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van hoe een bedrijfsuitje strand dag er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen!

10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.30 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.30 uur
17.30 – 20.00 uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Beach escape
Lunch, high tea of picknick
Shoot out
Pauze
Bumperball
Douchen en omkleden
Barbecue op het strand

Eén van de activiteiten is eventueel ook te vervangen door bijvoorbeeld een strandwandeling. De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje eindeloos. Een hele dag, een dagdeel en zelfs overnachten is mogelijk. Met of zonder lunch? Of willen jullie iets speciaals doen met de lunch? Dan kijken we graag of we dit kunnen regelen. Verder op deze pagina vind je meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en onze prijzen.

Foto's teambuilding strand

outdoor teambuilding
teambuilding strand
Bedrijfsuitje strand

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €8,95 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €17,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer je bij ons een bedrijfsuitje strand boekt, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfsuitje strand!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!