Bedrijfsuitje aan zee

Bedrijfsuitje aan zee organiseren? Geniet van zon, zee strand, waai lekker uit op het strand. Én doe mee met onze leuke en uitdagende activiteiten. Wij zijn een flexibele organisatie met ruime ervaring. Met ons brede aanbod aan activiteiten zorgen wij ervoor dat iedereen van je team het naar zijn zin heeft. Sportief of niet. Samen stellen we het perfecte bedrijfsuitje samen voor jullie organisatie. Naast de leukste activiteiten bieden wij ook ontbijt, lunch en/of een BBQ op het strand. 

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Plezier voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Snelle aaneenschakeling van activiteiten en veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.

Hele leuke dag gehad met enthousiaste medewerkers. Voor ieder niveau een passend spel uit het uitgebreide aanbod!
Djouwsma, 7 december 2016 op Tripadvisor

Bedrijfsuitje aan zee op maat!

Uw bedrijfsuitje strand wordt helemaal op maat verzorgd. Of u nu één activiteit of een hele dag vol activiteiten wilt. Bij ons is alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een brainstormsessie combineren met een leuke activiteit. Of een strandwandeling met een teambuildingsactiviteit. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan contact met ons op!

Activiteiten bedrijfsuitje aan zee

Movement Sports heeft een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten; van licht actief tot zeer sportief, maar ook hilarische activiteiten. Samenwerken, communiceren en plezier maken zijn belangrijke onderdelen van onze activiteiten. De activiteiten kunnen afgewisseld worden tussen licht actief en zeer actief en/of tussen plezier en samenwerken. Wij bieden ook teambuilding activiteiten, zoals beach escape (een outdoor escape room), bamboo challenge en verschillende spellen in de vorm van zeskamp.

Wij helpen je graag met het samenstellen van jullie bedrijfsuitje aan zee.  Boeken kan bij ons al  vanaf €19,50 per persoon. Ben je meer dan 15 personen, dan wordt het nog goedkoper. Bekijk verder op deze pagina een voorbeeld van hoe een bedrijfsuitje aan zee er uit kan zien, de top 3 activiteiten en informatie over faciliteiten en prijzen.

Top 3 activiteiten voor bedrijfsuitje aan zee

Voorbeeld bedrijfsuitje aan zee

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van hoe een bedrijfsuitje aan zee dag er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen!

10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.30 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.30 uur
17.30 – 20.00 uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Bamboo Challenge
Lunch, high tea of picknick
Mega Suppen
Pauze
60 minutes to win it
Douchen en omkleden
Barbecue op het strand

Eén van de activiteiten is eventueel ook te vervangen door bijvoorbeeld een strandwandeling. De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje aan zee eindeloos. Een hele dag, een dagdeel en zelfs overnachten is mogelijk. Met of zonder lunch? Of willen jullie iets speciaals doen met de lunch? Dan kijken we graag of we dit kunnen regelen. Verder op deze pagina vind je meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en onze prijzen.

Foto's teambuilding strand

outdoor teambuilding
teambuilding strand
Bedrijfsuitje aan zee

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €8,95 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €17,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer je bij ons een bedrijfsuitje strand boekt, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfsuitje aan zee.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!