Sportief bedrijfsuitje

Hebben jullie een sportief team en wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren? Boek snel en makkelijk een sportief arrangement op maat voor jullie team. Wij hebben een gevarieerd aanbod met allerlei actieve en sportieve activiteiten om uit te kiezen. De activiteiten kunnen plaatsvinden op het strand, in het water of op locatie! Wij helpen je graag met het samenstellen van een arrangement op maat voor jullie team. Je boekt bij ons al een  sportief bedrijfsuitje vanaf €17,50 per persoon. Ben je met meer dan 10 personen, dan wordt het nog goedkoper!

Sportief bedrijfsuitje op maat!

Kies uit de vele actieve en sportieve activiteiten en stel zelf of samen met ons het ideale sportieve bedrijfsuitje samen. Alles is mogelijk! Ook qua eten en drinken is van alles mogelijk. Ontbijt, lunch en/of een BBQ op het strand is bij het arrangement bij te boeken. Koffie, thee, fris en kleine versnaperingen zijn ook verkrijgbaar. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. Boek nu een sportief bedrijfsuitje bij Movement Sports en we maken er een dag van die je niet snel zult vergeten!

Foto's sportief bedrijfsuitje

Sportief bedrijfsuitje

Voorbeeld sportief bedrijfsuitje

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van hoe een sportief bedrijfsuitje er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland zodat er voldoende tijd is om bij te komen en bij te kletsen! De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.30 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.30 uur
17.30 – 20.00 uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Mountainbiken
Lunch
Powerkiten
Pauze
Bumperball
Douchen en omkleden
Barbecue op het strand

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn er onbeperkt veel mogelijkheden voor het samenstellen van een sportief bedrijfsuitje. Bepaal zelf hoe sportief je de dag maakt. Ook een dagdeel of een dag met overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wil je van de hele dag een sportieve strijd maken tussen 2 of meer groepen of juist alles samen doen? Het kan allemaal. Andere speciale wensen? We kijken graag wat we kunnen regelen. Verder op deze pagina vind je meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en onze prijzen. Wil je alle activiteiten bekijken? Klik dan op onderstaande knop.

Top 3 activiteiten voor een sportief bedrijfsuitje

Powerkiten

Spelen met de elementen en trotseer de wind trotseren. Na enige uitleg en oefeningen weet jij alles over hoe je een powerkite moet besturen. Omdat iedereen zijn of haar eigen tempo kan aanhouden is dit een ideale activiteit voor groepen.

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Mountainbiken

On-road, off-road, zand, duinen, stijgen en dalen: alle ondergronden om een uitdagend mountainbike parcours te fietsen. Ook mogelijk voor 2 uur waarbij het avontuurlijke MTB parcours rond Burgh Haamstede gereden wordt.

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €7,50 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €16,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer jullie bij ons een sportief bedrijfsuitje boeken, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!