Actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje in Zeeland of op locatie organiseren? Stel samen met het team van Movement Sports het ideale actieve bedrijfsuitje samen en kies uit ons gevarieerde aanbod met sportieve, actieve en hilarische activiteiten. De activiteiten kunnen plaatsvinden op het strand, in het water of op locatie en zijn geschikt voor iedereen. Je boekt bij ons al een  actief bedrijfsuitje vanaf €17,50 per persoon. Ben je met meer dan 10 personen, dan wordt het nog goedkoper! Jong, oud, sportief of niet zo sportief. We maken graag een arrangement op maat voor jullie team of stel je eigen arrangement samen!

Actief bedrijfsuitje op maat!

Een actief bedrijfsuitje is altijd leuk! Met onze variatie aan activiteiten hebben we voor ieder wat wils. Iedere groep is anders en de ene persoon is wat minder sportief dan de andere. We kunnen er allemaal rekening mee houden en dag zo actief maken als jullie zelf willen. Naast de ruime keuze aan leuke activiteiten is ook qua eten en drinken van alles mogelijk. Ontbijtlunch en/of een BBQ op het strand is bij het arrangement bij te boeken. Koffie, thee, fris en kleine versnaperingen zijn ook verkrijgbaar. Willen jullie een deel van de dag gebruiken om te vergaderen of een lekkere strandwandeling te maken, dan passen we het programma daar op aan. Boek nu je bedrijfsuitje bij Movement Sports en wij zorgen voor een gezellige en leuke dag met veel lol!

Foto's actief bedrijfsuitje

Voorbeeld actief bedrijfsuitje

Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van hoe een actief bedrijfsuitje er uit zou kunnen zien. Deze dag kan zowel bij goed als bij slecht weer georganiseerd worden. De activiteiten worden ruim ingepland. We maken er een actieve, gezellige dag van met voldoende tijd om bij te komen en bij te kletsen!

10.00 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.30 uur
13.30 – 14.30 uur
14.30 – 15.00 uur
15.00 – 16.00 uur
16.00 – 17.30 uur
17.30 – 20.00 uur
Aankomst: kennismaking, drinken en een kleine versnapering
Olympische beachgames
Lunch, high tea of picknick
60 minutes to win it
Pauze
Bumperball
Douchen en omkleden
Barbecue op het strand

Eén van de activiteiten is eventueel ook te vervangen door bijvoorbeeld een strandwandeling. De dag, het dagdeel en de tijden zijn geheel naar wens in te plannen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Movement Sports zijn de mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje eindeloos. Wil de ene groep graag skimboarden en doet de andere groep liever beachgames, dan kan dat. Een hele dag, een dagdeel en zelfs overnachten is mogelijk. Met of zonder lunch? Of willen jullie iets speciaals doen met de lunch? Dan kijken we graag of we dit kunnen regelen. Verder op deze pagina vind je meer informatie over alle beschikbare faciliteiten en onze prijzen. Wil je alle activiteiten bekijken? Klik dan op onderstaande knop.

Top 3 activiteiten voor een actief bedrijfsuitje

60 minutes to win it

Een leuke activiteit met originele zeskamp spellen waar iedereen aan kan deelnemen. De spellen bevatten veel uitdaging en zijn gericht op samenwerken met je team en natuurlijk ook, het maken van plezier!

Bumperball

Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Olympische Beachgames

Kies uit verschillende strandspellen: floorbal, voetbal, rugby, lacross, volleybal, flagfootbal, slackline of kwalleballen. Doe 1 spel met het hele team of splits je op in 2 groepen en wissel af.

Eten, drinken en faciliteiten

  • Kleine versnaperingen zoals een kopje koffie of een ijsje zijn tegen betaling beschikbaar voor de deelnemers.
  • Ontbijt en lunch met verschillende broodjes inclusief drank kost €7,50 per persoon. Tegen meerprijs kunnen we ook een themalunch of een high tea of picknick organiseren.
  • Avondeten: een gezellige strandbarbecue kan vanaf €16,50 per persoon.

Meer informatie over de Lunch & BBQ is te vinden op de Prijzen en faciliteiten pagina.

Wanneer jullie bij ons eens actief bedrijfsuitje boeken, kunnen jullie gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals omkleed ruimtes, douches en ons strandpaviljoen. Wil je ook overnachten? Boek dan een campingplek, beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid!

Bekijk onze faciliteiten en prijzen van de verschillende activiteiten,
eten en drinken.

Weet je genoeg?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje in Zeeland!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!