Girlzactive 26/28 Juni

“Lekker weg in eigen land ‘

Deze zomer organiseert het Girlzactive team een lekker lang weekend vol boardsports in ons eigen land; Nederland. We gaan naar de provincie met de meeste zonuren per jaar en kitesurf locaties voor elk niveau: Zeeland!

Zeeland geeft je het gevoel van een verre vakantie en is bij uitstek een goede kitesurf locatie, want je kunt er kiten met elke windrichting, zowel op vlak water als op de golven. We verblijven op het Roompot Beach Resort net boven Kamperland. De homespot van onze partner Movement Sports bij de Oosterschelde heeft vlak en ondiep water direct voor de school; ideaal is voor zowel beginners als gevorderden die graag hun technieken willen verbeteren.

Tijdens dit weekend komen bijna alle boardsports aan bod, hebben we beach of SUP yoga in de ochtend en natuurlijk de goede sfeer waar we om bekend staan! De beginners kunnen 2x 3u lessen nemen en voor de gevorderde, organiseren we een clinic om je niveau te verbeteren en kun je volop het nieuwe materiaal van Brunotti & Takoon Kiteboarding testen. Naast kitesurfen & yoga, bieden wij een longboard clinic, ga je op de waterblob, spelen we een partijtje Bumperball en genieten we van een tour op onze SUP boards.

De weekender is inclusief accommodatie, eten, dinerdrankjes, kampvuur avond, clinics, spelletjes op het strand en alle benodigde materialen. Mocht er niet genoeg wind staan om alle lessen af te ronden, dan kunt je deze inhalen tijdens de rest van het seizoen en bieden we alternatieve sporten zoals waterskiën / wakeboarden, of we gaan we voor een duik in de zee of het subtropisch zwembad.

Na een actieve dag op het strand of een avontuurlijke clinic met nieuwe boardsport ervaringen, kun je lekker bijkomen in een van de grote loungebanken van het kitecentre. Wij zetten een lekkere kop koffie of je pakt een van de drankjes tegen gereduceerd tarief uit de koelkast! Gezellig kletsen bij het vuur met andere board minded chicks, terwijl de avond valt en het langzaam donker wordt . Vaak deel je je ervaringen en indrukken met andere girlz of kun je met al je theorie vragen voor de volgende dag terecht bij onze crew. Lekker even helemaal niks doen? Wij zetten een fijne surf film voor je op en als je nog energie over hebt nemen we je mee voor een drankje en dansje in een stad in de omgeving.

We hebben een prachtig pakket samengesteld, all in, zodat je niet hoeft na te denken over meer dan je wetsuit, kite gear of die bikini je zult dragen. Gewoon ontspannen vanaf het moment dat je je auto parkeert bij Kamperland!

Join alleen of breng je vriendinnen; Kom en bezoek ons in Kamperland, Zeeland!

Niveau: Beginner & Gevorderd

Inschrijven en meer informatie!