Brands

Wist jij dat naast kitesurfles of groepsactiviteiten wij ook veel outdoor producten verkopen/leveren via onze winkel?
Zo hebben wij een breed aanbod voor kitesurfspullen, ski/snowboard materiaal, camera’s, kleding en andere accessoires.
Ben jij nog op zoek naar de nieuwste uitbereiding voor jou ‘boardsports lifestyle’? Kijk dan naar de producten van de onderstaande merken en mail ons: info@movementsports.nl !

Kitesurf materiaal:

In onze school gebruiken wij de North Neo, Dice, Juice, QC bar en diverse boards. ION levert de school wetsuits, trapezes & impact vesten. Daarnaast kunnen wij kites, boards, wetsuits, trapezes en andere accessoires leveren van Ride Engine, Mystic, North, Best en Brunotti.
     

 

Outdoor kleding en accessoires:
Onze winkel hangt elk jaar vol met de nieuwste lente en zomer collectie van O’neill. Kom langs bij ons op het strand in Kamperland om het te bekijken en passen! Verder zijn er natuurlijk nog veel accessoires die bij de ‘boardsports lifestyle’ horen, van actiesport camera’s tot gave horloges, we got you covered!
        

 

Wintersport materiaal:
Naast de zomer hebben wij connexties met veel wintersport leveranciers. Met name voor ‘Freeriders’ kunnen wij veel verschillende ski en snowboard merken leveren zoals: Jones snowboards, Now bindingen, Armada en Black Crowe ski’s. Mons Royale houd ons warm met thermokleding gemaakt van fijne merino wol. En uiteraard mogen de belangrijkste accessoires als lawinepiepers en lawinerugzakken niet ontbreken, hiervoor werken we samen met Arva en ABS.