Water blobben (bommetje)

Arm in arm sta je daar dan met 2 personen 4 meter hoog boven het water, met als doel omlaag te springen en te landen op het kussen onder je. In het kussen zit een ander persoon klaar en te wachten om omhoog geschoten te worden.

1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan, meters omhoog!

Durf jij de uitdaging aan?

Vraag naar de geplande dagen om ook deel te nemen aan het water blobben of mix deze activiteit in het programma voor groepsuitje. Wij zitten direct aan het strand en organiseren een dag die je niet snel zult vergeten! Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.


Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een spordag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu