Mountainbiken

Let op! Bij deze activiteit hanteren wij een minimale groepsgrootte van 20 personen. Voor kleinere groepen kunnen wij helaas geen tochten aanbieden.

On-road, off-road, zand, duinen, stijgen en dalen. Op korte afstand van onze locatie hebben we alle ondergronden om een uitdagend mountainbike parcours te fietsen!

We starten met enkele rem, schakel en fiets oefeningen en dan gaan we vol gas van start op weg naar het parcours! Kies uit 1 uur mountainbiken in een mixprogramma van Fun & Beach of ga vol voor het mountainbiken en maak een hele tocht op het MTB parcours in Burgh Haamstede.

Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van een instructeur en kun je zelf combineren. Klik hier voor een overzicht van prijzen en faciliteiten.


Uitje in of dagje naar Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor groepsuitjesbedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles is mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!


Discover Ongedwongen Sfeer Discover Verwarmd sanitair op locatie Discover Binnen en buiten Ruimte Discover Gecertificeerde instructeurs Discover Gratis parkeermogelijkheden Discover Vlak en ondiep water Discover Accommodatie en verblijf Discover Eten, drinken en terras Discover Gemakkelijk bereikbaar

HORECA OP LOCATIE GELEGEN OP HET STRAND RUSTIGE LOCATIE
Vragen?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Boek Nu