Bumperball

Bumperball is onze nieuwste, unieke en hilarische activiteit! Stap in een grote opgeblazen bubbel en maak je klaar voor de wedstrijd! Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd en maakt het een toffe funsport!

Het spel
Bumperball wordt meestal gespeeld als een voetbal spel. Simpelweg ga je een wedstrijd voetballen, maar nu mag je het een ander moeilijk maken door elkaar te bumpen. Wil je graag bumperball spelen, maar niet in de vorm van voetbal. Geen probleem, wij nog vele varianten en spellen met de bumperball die je moet ervaren!

Bumperball is een geweldige teamactiviteit, omdat het door iedereen gespeeld kan worden die graag actief bezig is. Denk aan een kinderfeest, teamuitje, bedrijfsfeest, schoolactiviteit of vrijgezellenfeest. Wij passen het spel en de regels zo aan, dat het uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd.

Groep:
Duur:
Kosten:
Locatie:
Inbegrepen:
8 tot 20 personen
75 minuten
€19,50 per persoon
Kamperland (bij Vrouwenpolder), Zeeland of een locatie naar keuze
Bumperball, voetbal, goals, instructeur
  • Voor scholen hanteren we gereduceerde prijzen:
Blokuur (1,5 uur): €200,-

Inclusief instructeur en alle materialen, exclusief transport

Groepsuitje in Zeeland?
Bij ons kun je ook terecht voor een actief vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje op het strand of een groepsuitje met familie of vrienden. Ook voor een sportdag of kamp kun je bij ons terecht. Bijna alles mogelijk. We maken graag een offerte op maat voor een onvergetelijke dag!

Verhuur materiaal
Het is ook mogelijk zelf de organisatie op je te nemen en materialen te huren voor bijvoorbeeld een schoolkamp. Dit is dan op eigen risico en zonder begeleiding. Zie hiervoor het verhuuroverzicht.