Organiseer een actieve vrijgezellendag!

Wil je een actieve vrijgezellendag organiseren? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Wij denken graag met je mee om een origineel vrijgezellenfeest te organiseren vol met actieve vrijgezellen activiteiten en natuurlijk heel veel lol! Kortom, een dag die jullie niet snel zullen vergeten.

Waarom een actieve vrijgezellendag bij Movement Sports?

Movement Sports is een jonge en flexibele organisatie. Bij ons kun je alle kanten op. We kunnen de hele organisatie op ons nemen en de vrijgezellen activiteiten inplannen. Natuurlijk na een kort overleg over de wensen van de groep en de vrijgezel. Wil je de vrijgezellendag zelf of samen met ons organiseren, dan kan dat ook. Of je nu een super actieve vrijgezellendag wil of een wat minder actieve vrijgezellendag. Andere redenen om met ons een actief vrijgezellenfeest te organiseren:

  • Een ruim aanbod aan hilarische en actieve vrijgezellen activiteiten;
  • Een ideale spot op het strand; het water vlak is en lang ondiep waardoor het perfect is voor eventuele vrijgezellen activiteiten in het water.
  • Wij verzorgen ook actieve vrijgezellendagen op locatie.
  • Overnachten is mogelijk op een campingplek of in een beachhouse of chalet op het naastgelegen Roompot Beach Resort.
  • Een bepaald thema, een high tea op het strand. Als het mogelijk is regelen we het voor jullie.
  • Voor alle budgetten.
  • Een top afsluiting van de dag met een BBQ op het strand!

actieve-vrijgezellendag   Strand-barbecue   vrijgezellenfeest zeeland   activiteiten-vrijgezellenfeest

Ook voor vrijgezellenfeesten met een klein budget!
Op basis van het beschikbare budget stellen we een actieve vrijgezellendag samen. En chillen of wandelen op het strand kan ook onderdeel zijn van de vrijgezellendag en dat is 100% gratis! Een vrijgezellendag kan al vanaf €17,50 p.p. En hoe meer mensen er meedoen, hoe goedkoper het wordt!

Top 4 activiteiten vrijgezellenfeest

Ok, dat klinkt goed allemaal. Maar wat gaan we dan doen? Bij Movement Sports hebben we een ruim aanbod van vrijgezellen activiteiten, van super actief tot minder actief. Om je een beeld te geven hieronder de top 4 activiteiten voor een actieve vrijgezellendag:

Nr. 1 activiteit vrijgezellenfeest: Bumperball
Een unieke en hilarische activiteit! Speel voetbal of een ander spel in een grote opgeblazen bubbel. Rennen, springen, vallen, rollen, bumpen alles is geoorloofd! Een toffe funsport die uitdagend en leuk is om te spelen voor iedere leeftijd!

Nr. 2 activiteit vrijgezellenfeest: Shoot Out
Shoot Out is onze nummer 1 gekozen spel voor groepsactiviteiten! Deze nieuwe funsport is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball! Er zijn verschillende spelvarianten te spelen. Leuk voor jong en oud!

Nr. 3 activiteit vrijgezellenfeest: Waterblobben
Spring alleen of samen vanaf vier meter hoogte op het kussen onder je. De persoon die op het kussen zit  wordt – soms wel meters – omhoog gelanceerd. 1, 2, 3 en…..Woooow! Daar vlieg je dan. Gewoon veel lol!

Nr. 4 activiteit vrijgezellenfeest: Kwalleballen / olympische beachgames
Kwalleballen is hét spel voor stoere spelers. Een soort rugby waarbij de bal – een zware, modderige jutezak – in de bak van de tegenstander moet verdwijnen. Trekken, duwen, bespringen alles mag om te zorgen dat er niet gescoord wordt! Ook te verwerken in olympische spelen op het strand.

Naast deze spellen, hebben we nog veel meer spellen, zoals schatkaart Oosterschelde en meerdere zeskamp spellen op het strand en/of in het water. Lees meer en bekijk meer vrijgezellenfeest activiteiten op de pagina vrijgezellenfeest Zeeland of bekijk hier een voorbeeld van een actief vrijgezellenfeest.

Heb je vragen of ben je al overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Of vraag hier een offerte aan voor jullie actieve vrijgezellendag!