Actief bedrijfsuitje Zeeland?

Organiseer het bij Movement Sports!

Wat gaat jouw bedrijf doen met het bedrijfsuitje dit jaar? Heb je zin in een actief bedrijfsuitje Zeeland? Dan ben je bij Movement Sports aan het goede adres. Wij helpen je graag met het organiseren van jullie bedrijfsuitje en maken er een dag van die het team niet snel zal vergeten!

Waarom Movement Sports?

Een leuk bedrijfsuitje bevat verschillende elementen; samenwerken en/of juist strijden tegen elkaar en natuurlijk lekker eten en ruimte voor kletsen en gezelligheid. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van leuke en actieve bedrijfsuitjes en outdoor teambuilding activiteiten.  Wij hebben dan ook een ruim aaanbod aan leuke outdoor teambuilding activiteiten én een breed scala aan verschillende actieve en minder actieve spellen voor jong en oud. En wat is er nu leuker dan een bedrijfsuitje op het strand!?!

Foto's actief bedrijfsuitje Zeeland

Het perfecte bedrijfsuitje voor jullie team!
Movement Sports is een jonge en flexibele organisatie waar bijna alles mogelijk is. Wij kunnen de organisatie helemaal voor je uit handen nemen of het uitje samen organiseren. Of jullie team nu sportief, jong, oud of gemêleerd is. Samen komen we tot een perfect actief bedrijfsuitje Zeeland voor jullie team!

Wij hebben echt genoten. Wat een top locatie ..top mensen..top spel….. Echt een aanrader. En Betaalbaar
Averkaart, 18 oktober 2017 op Tripadvisor

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Plezier voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Snelle aaneenschakeling van activiteiten en veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.
  • Persoonlijk en gezellig met enthousiast personeel.
  • Relaxte sfeer: geen strakke planning, alles mag.
  • Betaalbaar en inclusief diverse faciliteiten.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Hele leuke dag gehad met enthousiaste medewerkers. Voor ieder niveau een passend spel uit het uitgebreide aanbod!
Djouwsma, 7 december 2016 op Tripadvisor

Wilt u een bijzonder thema of een high tea op het strand? Ook dat is allemaal mogelijk. Een echte aanrader is de dag afsluiten met een BBQ op het strand. Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes op locatie!

Ook voor kleine budgetten
Ook bedrijven met een wat kleiner budget kunnen bij ons terecht voor een actief bedrijfsuitje Zeeland. We stemmen de activiteiten er samen met jou op af. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bedrijfsuitje Zeeland te combineren met een strandwandeling of relaxen op het strand. Want dat is natuurlijk helemaal gratis! En hoe groter het team, hoe goedkoper het wordt!

Top activiteiten actief bedrijfsuitje Zeeland

Bij Movement Sports hebben we een ruim aanbod van leuke spellen, sporten en outdoor teambuilding activiteiten, van super actief tot minder actief. Binnen een spel zijn er diverse rollen te verdelen, van weinig tot heel actief. Om je een beeld te geven hieronder de top 3 activiteiten voor een actief bedrijfsuitje Zeeland.

Naast deze activiteiten, hebben we nog veel meer leuke activiteiten, zoals schatkaart Oosterschelde, mountainbiken of suppen. Ga naar de pagina bedrijfsuitje Zeeland voor meer informatie en voorbeelden. Of bekijk de pagina met prijzen en faciliteiten.

Heb je vragen of ben je al overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Of vraag hier een offerte aan voor een actief bedrijfsuitje Zeeland!