Over ons

Movement Sports is het leukste outdoor centrum van Zeeland! Wij zijn gefocust op watersport en strandactiviteiten zoals kitesurfen, maar gebruiken sport ook als middel voor het creëren van een unieke, sportieve en gezellige belevenis op het strand. Ons doel is je een geweldige ervaring te laten beleven, waarbij plezier met elkaar en in de sport voorop staat.

In 2011 zijn wij als wind- en kitesurfschool begonnen op het strand van Roompot Beach Resort te Kamperland (vlakbij Vrouwenpolder) Vers van de opleiding leraar lichamelijke opvoeding, zochten we naar een uitdaging en hebben onze expertise gekoppeld aan onze grootste hobby kitesurfen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging is en zijn dan al snel vele activiteiten op en rondom het water gaan organiseren. Ongeacht de leeftijd en fysieke gesteldheid proberen we voor iedereen een passend buitensport aanbod te maken. Van het alleen aanbieden van surflessen, zijn we nu uitgegroeid tot een grote aanbieder van vele verschillende groepsuitjes in Zeeland. Groepsuitjes voor jong tot oud, actief tot passief en extreem tot uitdagend.

Waar we gestart zijn in Kamperland, zijn we nu ook actief bij Moio Beach in Cadzand-Bad. Tevens hebben wij de meeste van onze activiteiten zo ingericht, dat we ook ter plaatsen leuke activiteiten komen aanbieden, oftewel het outdoorbedrijf aan huis!