Bedrijfsuitje strand

Wil je snel en makkelijk een leuk en origineel bedrijfsuitje organiseren? Ga dan voor een actief bedrijfsuitje op het strand. Het team van Movement Sports helpt je graag een arrangement samenstellen dat geschikt is voor jullie team! Kies uit de vele leuke activiteiten die wij aanbieden op het strand en/of in het water, maar ook op locatie! De mogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu goed of slecht weer is. Bij ons boek je al een bedrijfsuitje vanaf €17,50 per persoon! En ben je met meer dan 15 personen, dan wordt het nog goedkoper.

Waarom een bedrijfsuitje bij Movement Sports?

  • Groepsuitjes op maat voor een unieke beleving.
  • Leuk voor jong en oud; sportief of lekker ontspannen.
  • Een snelle aaneenschakeling van activiteiten met veel variatie.
  • Samenwerken; een ieder is belangrijk om het spel te voltooien.

Waarom Movement Sports?

  • Persoonlijk en gezellig met enthousiast personeel.
  • Relaxte sfeer: geen strakke planning, alles mag.
  • Betaalbaar en inclusief diverse faciliteiten.
  • Ook ontbijt, lunch, diner en BBQ kunnen worden verzorgd.

Bekijk hieronder onze activiteiten voor bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand op maat!

Wil je een sportieve dag, een licht actieve dag, een echte teambuilding activiteit of alleen een middagactiviteit na een heerlijke strandwandeling? Ben je met een klein team van 6 mensen of met een groot team van 60 mensen? Bij Movement Sports kan en mag in principe alles. Bij het arrangement is het mogelijk om een ontbijt, lunch of BBQ te boeken. Ook koffie, thee, fris en kleine versnaperingen zijn bij ons te bestellen. We maken graag een arrangement op maat voor jullie team. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt waar nog lang over nagepraat wordt met leuke, hilarische activiteiten voor iedereen!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden voor een bedrijfsuitje strand!

Outdoor teambuilding

Gezamenlijk een doel bereiken en elkaar helpen en vertrouwen bevordert de teamspirit! En tussendoor is er natuurlijk voldoende ruimte voor gezelligheid.

Actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje organiseren in Zeeland of op locatie? Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden voor een actieve en gezellige dag met je team!

Sportief bedrijfsuitje

Heb jij sportieve collega’s? Organiseer een sportief bedrijfsuitje met leuke activiteiten op het strand en/of in de zee en maak er een dag vol uitdaging en hilariteit van!