Leren kitesurfen beginners

Kitesurfles beginners

Kitesurfles beginners is dé les voor iedereen die wil leren kitesurfen! Jong, oud, watersporter of nieuw in de sport. In deze beginners kitesurf les word je op jouw niveau voorbereid op het kitesurfen aan de hand van de internationale IKO methode. Controle en vaardigheid heeft tijd nodig, met deze kitesurf les voor beginners zet je de eerste stap naar het zelfstandig kitesurfen.  Alle lessen kitesurfen worden gegeven in Cadzand-Bad of op onze kitesurfschool in Kamperland Zeeland.

Leren kitesurfen beginners programma

Leren kitesurfen doen we door theorie en praktijk te combineren. We beginnen met een introductie op het strand, waarin alle benodigde basis als veiligheid, materiaalkunde, wind en andere belangrijke te maken keuzes van het kitesurfen aan bod komen. Al deze theorie wordt binnen de les direct in de praktijk gebracht door middel van het oefenen met een trainerkite. Vervolgens maken we een tube-kite klaar en gaan we aan de slag in het water. Ieder zal hier op zijn eigen niveau werken aan bodydragging, koersen varen, herstarten van de kite en self-rescue. In de leren kitesurfen beginners les werken we over het algemeen met 1 kite op 2 cursisten.

Informatie kitesurfles beginners

Groep:
Duur:
Kosten:

Locatie:
Inbegrepen:

2 of 3 personen per instructeur
3 uur
€99,- p.p. met 2 personen in de groep
€85,- p.p. met 3 personen in de groep
Kamperland en Cadzand-Bad, Zeeland
Wetsuit, zwemvest, helm, schoentjes, trapeze, kites, board en instructeur

Heb jij de smaak te pakken en wil jij verder met de 3-daagse cursus. Geen probleem, je betaalt bij ons enkel het verschil bij en rolt zo de 3-daagse cursus kitesurfen in.


Lesgarantie

Kitesurfen is de mooie sport van het spelen met de wind en de natuur. Bij opgaven wordt er getracht de voorkeursdatum en tijd te handhaven, echter hebben wij de natuur niet in handen. Minimaal één dag voor aanvang van de les wordt er met u contact opgenomen, hierbij bespreken we de wind- en weersvoorspellingen. Bij twijfelachtige omstandigheden zullen we samen zoeken naar een nieuwe geschikte datum.

IKO certificaat

Wij van Movement Sports zijn één van de IKO centers van Nederland, wat betekent dat wij alleen maar werken met IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs en werken volgens de methode en regels van de IKO. IKO staat voor International Kiteboarding Organization en is marktleider over de hele wereld op het gebied van kitesurf opleidingen. IKO leidt de instructeurs op om de klant op een juiste veilige manier op weg te helpen.

Bij ons krijg je naar afloop van je cursus een IKO certificaat, hiermee kun je je voortgang bij houden. Heb jij het in je om level 3 – zelfstandig kitesurfer te halen?!

Aanbieding

Heb jij bij ons leren kitesufen en wil jij zelfstandig het water op? Bij aanschaf van een nieuwe kiteset, minimaal bestaande uit een kite, bar en kitesurfboard krijg je bij ons je lesgeld terug als korting op je nieuwe spullen (tot 250 euro)!